Comunitat Valenciana

Els valencians aproven amb un 5,7 la gestió de Ribó i usen el bus com a principal mitjà de transport

  • Els veïns de la ciutat de València aproven amb un 5,7 sobre 10 la gestió que duu a terme l'Ajuntament de la ciutat amb l'alcalde Joan Ribó al capdavant, per damunt del 5,4 que donen a la Generalitat i el 3,6 amb el qual suspenen la tasca del Govern central.
Imatge de la façana de l'Ajuntament de València
Imatge de la façana de l'Ajuntament de València
Europa Press
Imatge de la façana de l'Ajuntament de València

Igualment, indiquen que el principal problema de la capital valenciana és l'ocupació, seguit de la neteja, l'economia social i la corrupció i assenyalen que l'autobús -amb un 43,1%- és el mitjà de transport que usen amb més freqüència per a anar a activitats principals i el que hauria de prioritzar el consistori. Després de l'autobús se situen en ús el cotxe particular, els desplaçaments caminant i el metro o tramvia.

Així ho ha indicat este dimarts el primer edil en la roda de premsa oferida per a presentar els resultats del Baròmetre Municipal d'Opinió Ciutadana, el "primer públic" d'estes característiques. Ribó ha considerat "positiva" la nota donada a la gestió del consistori, que "està globalment ben vista" i que és "superior a la del Govern d'Espanya", així com el grau de satisfacció de viure a València, situat en un 8,1 en general i en un 7,9 per districtes.

El responsable municipal ha destacat també que la gestió dels servicis municipals "aprova de forma molt clara" en esta enquesta i que el transport públic de la ciutat està "ben valorat". Respecte a la situació econòmica de la ciutat, ha comentat que "les dades no són tan bones" perquè un 49,8% l'estima regular i un 33,2% roïna enfront d'un 4,9% bona encara que ha dit que "es percep un cert optimisme" quant a la millora en un any.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento