Comunitat Valenciana

Capella de Ministrers estrena en el Palau de la Música 'Salve Regina' d'Alessandro Ciccolini

  • Serà este dimecres durant un recital en el qual també interpretaran obres com 'Simfonia a 4', 'Sonata a 4' i 'In furore iustissimae irae'.
  • Esta agrupació és un dels grups especialitzats de major projecció a nivell nacional i internacional.
  • Amb 1.500 concerts en els cinc continents, la seua activitat "ha anat més enllà de l'estrictament musical".
Capella de Ministrers torna a la Sala Iturbi del Palau de la Música
Capella de Ministrers torna a la Sala Iturbi del Palau de la Música
EVA RIPOLL
Capella de Ministrers torna a la Sala Iturbi del Palau de la Música

Capella de Ministrers estrenarà este dimecres en el Palau de la Música de València 'Salve Regina' d'Alessandro Ciccolini, concertino de la pròpia agrupació especialitzada valenciana, segons ha informat en un comunicat l'auditori valencià.

D'esta manera, Capella de Ministrers torna a la Sala Iturbi del Palau de la Música per a oferir, a les 19.30 hores, un programa religiós i barroc amb la figura de María com a tema principal.

Baix la direcció del seu titular, Carles Magraner, i amb les veus de les sopranos Lucía Martín-Cartó, Aurora Peña i Carmen Romeu l'agrupació interpretarà a més la 'Simfonia a 4' i 'Sonata a 4', les dues amb el títol 'Al Sant Sepolcro' i 'In furore iustissimae irae' de Vivaldi. Igualment, es podrà escoltar 'Salve Regina' de Handel; 'Il pianto de Maria' de Ferrandini -atribuïda a Handel- i 'Tiento de falsas' del compositor barroc valencià Cabanilles.

Este és el segon programa de Capella de Ministrers en el Palau de la Música de València enguany, després del concert de gener per celebrar el seu 30 aniversari de trajectòria artística. Esta agrupació és un dels grups especialitzats de major projecció a nivell nacional i internacional amb "una important tasca en l'estudi i la recuperació a favor del patrimoni musical espanyol, des de l'Edat Mitjana fins al segle XIX", ha assenyalat l'auditori valencià.

Així mateix, ha apuntat que amb 1.500 concerts en els cinc continents, l'activitat de Capella de Ministrers "ha anat més enllà de l'estrictament musical", amb incursions en les arts escèniques en col·laboració amb directors com Àlex Rigola, Juli Leal, Vicent el Genovés, Jaume Martorell i Bigas Lluna.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento