Comunitat Valenciana

Grup Saona obri Tagomago, el seu octau restaurant a València i el dssé a la Comunitat Valenciana

  • La firma valenciana Grup Saona obrirà divendres que ve 21 d'abril el seu nou restaurant Tagomago, situat en la cèntrica Plaça del Patriarca, en el número 1 del carrer Salvá. Amb este, ja seran deu els locals que la firma disposa a la Comunitat Valenciana, huit en la ciutat de València i dos a Xàbia (Alacant) en sol quatre anys, informa l'entitat.
Imatge del restaurant TURQUETA del GRUP SAONA
Imatge del restaurant TURQUETA del GRUP SAONA
ALICIA MACIAS
Imatge del restaurant TURQUETA del GRUP SAONA

Des que l'empresa va començar la seua marxa l'any 2013 -"en plena crisi econòmica", subratllen- ha creat més de 200 llocs de treball, servix 2.000 menjars diaris i té previst seguir amb la seua expansió nacional i portar la seua filosofia a altres ciutats.

En estos moments, l'empresa té un nou projecte entre fogons, concretament en Santa Bàrbara, Rocafort. "Estem molt agraïts amb l'acolliment que ha tingut el nostre concepte de restauració en el qual apostem per dissenyar espais en els quals gaudir amb els cinc sentits a través d'un interiorisme molt cuidat i una gastronomia en la qual prevaler el tàndem qualitat-preu", afirma Gonzalo Calvo, fundador del Grup Saona.

La decoració del nou restaurant Tagomago seguix la línia que ha inspirat a Grup Saona des dels seus inicis. El propietari ha abordat el projecte creant un restaurant càlid i sofisticat. "Per al disseny de Tagomago hem tingut en compte la ubicació del restaurant i per açò hem volgut fer un pas més i sorprendre amb una decoració més elegant", afig Calvo.

"FUSIÓ DE SABORS"

Així mateix, en Tagomago s'oferirà una proposta gastronòmica que "naix de la fusió de diferents cultures i sabors amb plats com l'Involtino d'ànec, el Kobu Kataifi o el meloso de sépia i carxofa", avancen els responsables del projecte a través d'un comunicat.

A més, Grup Saona destaca la seua voluntat de convertir-se en un "referent gastronòmic" i, per açò, ha obert un departament de R+D que permetrà desenvolupar noves creacions i millorar les ja existents. Un espai en el qual dia a dia l'equip experimenta amb nous productes per a crear els plats que conformaran la carta de cadascun dels seus locals.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento