Comunitat Valenciana

Una dona intenta apunyalar un home en el coll en presència de la Policia a València

  • Agents de la Policia Nacional han detingut una dona que presumptament va intentar en la matinada del passat diumenge apunyalar un home en el coll, amb un ganivet de 12 centímetres, davant la presència policial en el domicili de la víctima a València, segons ha informat la Prefectura Superior en un comunicat.

La detenció de la presumpta autora dels fets, de 44 anys i nacionalitat espanyola, es va produir diumenge passat com a presumpta autora d'un delicte d'intent d'homicidi. L'actuació dels agents, que es van abalançar sobre ella, va impedir que duguera a terme el seu propòsit.

Segons la Policia, la víctima, un home de 57 anys, d'origen peruà, va patir un tall en la galta esquerra. Els fets van ocórrer la matinada del diumenge quan els agents que realitzaven tasques de prevenció per l'avinguda del Cid van ser requerits per un home que els va manifestar que en la seua casa estava l'amiga de la seua parella, amb la qual havia tingut problemes durant la vesprada i volia que es marxara del seu domicili.

Els agents van esbrinar que durant la vesprada una patrulla de Policia ja s'havia presentat en el domicili i la dona ho havia abandonat, però hores després havia tornat de nou i es negava a abandonar-lo.

Els policies, juntament amb el denunciant, es van dirigir al domicili i, una vegada allí, mentre tractaven d'esbrinar l'ocorregut, la dona presumptament va traure d'entre les seues peces un ganivet i es va llançar sobre l'home tractant de clavar-li'l en el coll. No obstant açò, no ho va aconseguir ja que els policies es van abalançar sobre ella i ho van evitar.

La detinguda, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento