Comunitat Valenciana

Puig demana "no prendre decisions unilaterals" respecte a la prohibició d'aparcar en el carril bus de nit a València

  • El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha demanat este dimecres a l'equip de Govern de l'Ajuntament de València "parlar, dialogar i arribar a acords" sobre la prohibició d'aparcar de nit en el carril bus per on passen les línies nocturnes de l'EMT i "no prendre decisions unilaterals".
Autobús d'EMT
Autobús d'EMT
COMPROMÍS
Autobús d'EMT

Puig, en una entrevista a Onda Cero arreplegada per Europa Press, s'ha referit així a la polèmica sorgida per esta decisió adoptada per la Regidoria de Mobilitat Sostenible, dirigida per Giuseppe Grezzi, de Compromís, però que la portaveu del grup municipal del PSPV i primera tinent d'alcalde, Sandra Gómez, ha demanat que no s'aplique fins que no es debata amb els col·lectius implicats.

Sobre este tema, Puig ha considerat que "no es poden prendre decisions unilaterals" i ha demanat fer "els equilibris necessaris perquè no es fastiguege a ningú".

Amb tot, ha destacat "l'esforç" que està duent a terme l'Ajuntament per a augmentar la peatonalització dels carrers i la potenciació de l'ús de la bicicleta, que és "molt positiu" i més en una ciutat com València que "ho permet" perquè és "molt amable" en les seues condicions climatològiques i en ser plana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento