Comunitat Valenciana

Arturo León i Jaume Mayor es disputen la secretària general de CCOO PV, després de la renúncia a la reelecció de Paco Mo

  • Arturo León i Jaume Mayor es disputaran la secretària general de CCOO PV, després que el fins ara secretari general de CCOO PV, Paco Molina, haja decidit no optar a la reelecció al capdavant de l'organització, que porta dirigint des de febrer de 2009, en el XI Congrés Confederal de CCOO PV, que se celebra des d'este dimarts i fins al dimecres a València.
Jaume Major a l'esquerra i Arturo León a la dreta
Jaume Major a l'esquerra i Arturo León a la dreta
EUROPA PRESS
Jaume Major a l'esquerra i Arturo León a la dreta

D'esta manera, la candidatura oficialista estarà encapçalada per Arturo León, que ha sigut responsable de l'àrea de Sanitat i Sectors Sociosanitaris de la federació, segons les mateixes fonts, mentre que el secretari d'Acció Sindical, Jaume Mayor, encapçalarà la candidatura alternativa que el seu objectiu serà donar major "participació i transparència" a l'organització.

Així ho han indicat tots dos candidats als mitjans de comunicació, durant la primera jornada del XI Congrés Confederal de CCOO PV, on han explicat les principals línies de treball de les seues respectives candidatures i els reptes als quals s'enfronten de cara al futur.

Concretament, el candidat 'oficialista' ha explicat que el seu equip serà "paritari" i "renovat" estarà format per "hòmens i dones que "aporten joventut i l'experiència i entusiasme suficient per a liderar el projecte durant 4 anys", ha assenyalat.

En línies generals, el seu objectiu és centrar la seua acció política amb la mirada posada "cap a fora" tenint com a referents a les persones que no tenen ocupació, ni compten amb recursos bàsics necessaris per a viure, així com en els col·lectius més vulnerables com els jóvens, les dones i el col·lectiu LGTBI.

"FER UN PAS CAP A AVANT"

Per la seua banda, Jaume Mayor ha indicat que el seu projecte busca millorar els actuals nivells de participació i transparència, així com, a nivell extern, donar "un pas cap a avant i ocupar els càrrecs d'una altra manera i tindre una acció sociopolítica molt més potent de la qual s'està desenvolupant en els últims anys".

Per a açò, s'ha envoltat d'un equip que també serà paritari amb "llestes cremallera" i en el qual s'ha invertit un "gran esforç" per a rejovenir l'organització, però també "comptant amb gent que té experiència en el sindicat", ha puntualitzat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento