Comunitat Valenciana

Oxfam eixirà al carrer el dilluns amb un acte simbòlic a València per a "tirar del carro" contra els paradisos fiscals

  • L'ONG Oxfam Intermón realitzarà un acte simbòlic de denúncia dilluns que ve 3 d'abril a València contra els paradisos fiscals, en el qual treballadors "tiraran" d'un carro carregat de grans empreses i "persones amb fortunes que eludixen els seus impostos". De moment, altres 53 ajuntaments d'Espanya s'han sumat a la protesta i la relizarán simultàniament el dilluns.
La protesta se celebrarà en altres 53 ciutats
La protesta se celebrarà en altres 53 ciutats
OXFAM INTERMÓN
La protesta se celebrarà en altres 53 ciutats

La iniciativa s'emmarca en la Setmana d'Acció Global contra els Paradisos Fiscals i es realitzarà el dilluns a les 19.00 hores en la Plaça dels Pinazos, enfront de la seu de la Delegació del Govern central a València, segons ha informat l'entitat en un comunicat.

En la concentració, "treballadors que complixen amb les seues obligacions fiscals tiraran del carro carregat de grans empreses i persones amb fortunes que eludixen els seus impostos", avancen des de l'organització de la protesta.

Esta acció s'unix a les quals es realitzaran en altres ciutats espanyoles -de moment s'han sumat 53- al llarg de la setmana de l'1 al 7 d'abril per a denunciar i donar a conéixer a la ciutadania com "els capitals de les grans fortunes i els beneficis de les multinacionals que es desvien cap als paradisos fiscals suposen menys recursos recaptats pels estats per a polítiques públiques en benefici dels ciutadans".

Paral·lelament, els participants en estos actes de denúncia exigiran als governs que prenguen mesures per a acabar amb estes pràctiques.

RECLAMEN UN COMPORTAMENT FISCAL RESPONSABLE

L'acte també acostarà la iniciativa Zones Lliures de Paradisos Fiscals, que pretén que les institucions públiques com a ajuntaments i diputacions no contracten empreses que operen en paradisos fiscals, per a així incentivar "un comportament fiscal més responsable per part de les entitats licitadores".

A més d'Oxfam Intermón, participen les entitats AVF-EBC, ATTAC PV, CCOO, CVONGD, EAPNCV, Front Cívic, Gestha, Intersindical Valenciana, Pobresa Zero, Red Enclau i UGT-PV.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento