Comunitat Valenciana

Sanitat comunica a Ribera Salut les normes de reversió d'Alzira i tutelarà la seua gestió en l'últim any

  • La Conselleria de Sanitat Universal ha remès a la UTE Ribera Salut II les normes de reversió del departament de salut d'Alzira, el contracte de la qual expira el 31 de març de 2018, i li comunica que durant este últim any de concessió qualsevol canvi en el funcionament haurà de comptar amb l'informe favorable de la direcció general de Recursos Humans i Econòmics.
Imatge d'arxiu de l'Hospital de la Ribera
Imatge d'arxiu de l'Hospital de la Ribera
HOSPITAL DE LA RIBERA
Imatge d'arxiu de l'Hospital de la Ribera

Així, figura en la comunicació que este dilluns va remetre el director general de Recursos Humans, Justo Herrera, a Ribera Salut en la qual advertix que estes normes són de "caràcter vinculant" per a la concessionària i que el seu incompliment "desplegarà les facultats de policia que la normativa atribuïx a l'òrgan de contractació".

Estes normes perseguixen que quan finalitze el contracte de la primera de les cinc concessions sanitàries de la Comunitat Valenciana, que es va aprovar el 31 de març de 2003, es produïsca la reversió del servici "sense impacte en la prestació assistencial que puga perjudicar els pacients d'este departament.

Per a açò s'establix un full de ruta que comença amb la sol·licitud d'informació sobre estructura organitzativa, recursos humans i econòmics així com de l'activitat assistencial, que deurà entregar-se abans de el 1 de maig.

La Conselleria haurà de verificar i comprovar esta informació i es crearan grups de treball bilaterals entre l'Administració i la concessionària per a aclarir aspectes concrets. A més, es reforçarà la unitat del comissionat.

El departament que dirigix Carmen Montón podrà intervindre en la presa de decisions que es puguen adoptar fins que acabe el contracte i que modifiquen la situació que s'haja presentat en els informes que ha demanat a Ribera Salut o qualsevol altra que afecten la prestació del servici més enllà del 31 de març de 2018.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento