Comunitat Valenciana

Grezzi presenta el disseny de l'aparcament de Bruges als representants del Mercat Central de València

  • El regidor de Mobilitat Sostenible en l'Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, s'ha reunit este dilluns amb diversos representants del Mercat Central per a presentar-los el disseny de l'aparcament de Bruges, segons ha informat el consistori en un comunicat.
Fotonotícia Grezzi Pàrquing Bruges.
Fotonotícia Grezzi Pàrquing Bruges.
AYUNTAMIENTO DE VALENCIA
Fotonotícia Grezzi Pàrquing Bruges.

Grezzi ha assenyalat que ha dut a terme una política "de diàleg i transparència" amb tots els agents socials de la ciutat, i que per açò ha pogut "respondre satisfactòriament el compromís que va adquirir fa uns mesos i ha compartit de forma immediata amb els venedors els detalls del disseny de l'aparcament". També els ha mostrat com s'han integrat les peticions del Mercat Central en el disseny final.

Esta reunió s'emmarca en les successives trobades de la regidoria de Mobilitat Sostenible i el Mercat Central per a compartir tots els detalls entre les dos parts conforme se'n van produint les novetats.

En este sentit, el regidor ha assenyalat que després de "més de 10 anys d'incapacitat del PP respecte a l'aparcament de Bruges, fonamental per a la ciutat i el Mercat Central", des del Govern de la Nau, "es torna a demostrar que la gestió progressista és molt més eficaç que la del passat, i que realitzem una gestió basada en la política de proximitat a les persones".

Per la seua banda, els representants del Mercat Central han mostrat la seua satisfacció i agraïment a la regidoria per la informació aportada, han indicat des del consistori.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento