Comunitat Valenciana

Pedro Sánchez visitarà el diumenge 26 de març Burjassot (València) en un acte amb militants i simpatitzants socialistes

  • El precandidat a les primàries per a la Secretaria General del PSOE Pedro Sánchez visitarà diumenge que ve 26 de març Burjassot (València), on celebrarà un acte al costat de militants i simpatitzants socialistes a les 12.30 hores en el pavelló cobert d'esta localitat, que compta amb capacitat per a 2.500 persones.

Fonts del partit han precisat que l'exsecretari general del PSOE, que fa unes setmanes va anunciar que tornarà a presentar-se com a candidat a les primàries, volia celebrar un acte en la província de València, i s'ha triat Burjassot pel seu "entorn adequat i accessible" per als assistents.

L'acte de Sánchez a Burjassot coincidix amb el de la presidenta de la Junta d'Andalusia i responsable del partit en esta comunitat, Susana Díaz, que eixe mateix dia anunciarà a Madrid la seua candidatura a les primàries del PSOE.

El president de la Generalitat Valenciana i secretari general del PSPV, Ximo Puig, va expressar la setmana passat la seua intenció d'acudir a l'acte a Madrid en el qual la líder de l'Executiu andalús farà oficial la seua candidatura, encara que va dir que la seua assistència "dependrà d'una qüestió d'agenda".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento