Comunitat Valenciana

El regidor d'ARB se suma al Govern del PP a Benicàssim amb les regidories d'Urbanisme i Activitats

  • L'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués (PP), i el regidor i portaveu de l'Associació de Residents de Benicàssim (ARB), Carlos Díaz, han subscrit el Pacte de Govern, mitjançant el qual tots dos partits acorden "recolzar-se per a reforçar estratègies de gestió i govern i per a promoure objectius comuns implementant plans, idees i projectes d'interés general per a la ciutadania", segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat.
Benicàssim
Benicàssim
AYUNTAMIENTO DE BENICÁSSIM
Benicàssim

Susana Marqués ha destacat que "després de la resolució d'alguns serrells administratius, per fi s'ha pogut plasmar la firma del pacte que crec que que va a ser molt positiu per a Benicàssim". Així, ha assenyalat que, una vegada més, "vam demostrar que la suma de partits sempre dóna un saldo positiu per al ciutadà, atenent les necessitats de la nostra població i possibilitant que es demostre què regidors arriben a la política local amb la voluntat de treballar pel seu municipi".

Com s'establix en l'acord firmat per les dos parts, Carlos Díaz s'incorpora a l'equip de govern amb les delegacions d'Activitats i Urbanisme, donant major rellevància a les responsabilitats de patrimoni públic i vivenda. A més, l'edil assumirà també la 5ª tinença d'alcaldia en la Junta de Govern Local, encara que per açò no modificarà el seu règim de retribucions que continuarà sent per assistències.

El nou tinent d'alcalde d'Urbanisme ha volgut transmetre la seua "vocació de negociació i acord": "Hem desenvolupat un consens i la negociació ens ha permès conéixer i aprofundir més en els acords que havíem d'establir i, al final, l'acord posa una base sòlida de govern i participació", ha dit.

A més, Díaz ha assenyalat que ha prevaler sempre la voluntat de treball per la ciutat. "Durant estos dos anys hem treballat perquè alguns projectes puguen ser realitat i ara volem que els altres partits de l'ajuntament se sumen i puguem entre tots traure les iniciatives endavant", ha agregat.

ACORDS

Entre els acords subscrits en el pacte de govern, com ha detallat l'alcaldessa "volem continuar amb la política de diàleg i consens de la qual ha presumit este ajuntament des de l'inici d'este mandat". "Volem reforçar la modernització de l'administració local amb l'aplicació de noves tendències de gobernança municipal i fomentar encara més la transparència política", ha afegit.

Per la seua banda, Carlos Díaz ha afegit també que han assumit "el compromís de treballar conjuntament per a ser reivindicatius abans la resta d'institucions provincials, autonòmiques i nacionals perquè els projectes estratègics de la ciutat no es paralitzen".

A més, tots dos grups han acordat el treball conjunt en l'elaboració i aprovació dels pressupostos anuals municipals, la plantilla de personal i la determinació de les inversions incloses i pactades ja en el Pla de consens d'Inversions prioritàries municipal.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento