Comunitat Valenciana

Bayo demana impugnar per via judicial les primàries del PPCV per vulnerar el dret d'associació

  • VALÈNCIA, 13 (EUROPA PRESS)
Bayo va presentar la seua candidatura a la presidència del PPCV
Bayo va presentar la seua candidatura a la presidència del PPCV
ARCHIVO
Bayo va presentar la seua candidatura a la presidència del PPCV

Un jutjat de València ha desestimat les mesures cautelars sol·licitades pel candidat a presidir el PP a la Comunitat Valenciana José Luis Bayo després d'haver sol·licitat la impugnació judicial del procés de primàries en esta formació en considerar que s'havia vist vulnerat el seu dret d'associació.

Bayo ha convocat este dilluns a les 17.00 hores una roda de premsa en la seu del PPCV a València per informar sobre estos fets, han informat fonts properes al candidat.

El que va ser president de Noves Generacions del PPCV i actual candidat a la Presidència del partit havia demanat la impugnació de les primàries davant un jutjat que ha desestimat prendre mesures cautelars, per la qual cosa la votació prevista per a este dilluns -en la qual competixen el propi Bayo i l'actual presidenta del PPCV, Isabel Bonig- se celebrarà com estava previst.

Bayo, que va presentar prop de 200 avals per a la seua candidatura, va denunciar que Bonig comptava amb la "maquinària" del partit i que no havia pogut fer ús de tots els mitjans, com de les seus, o disposar del nombre de militants i afiliats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento