Comunitat Valenciana

Puig es reunirà el dimarts amb Montoro per a demanar un tracte "diferencial i just" en la taxa de reposició

  • El president de la Generalitat, Ximo Puig, es reunirà -si no hi ha canvis d'agenda- dimarts que ve amb el ministre d'Hisenda i Funció Pública, Cristóbal Montoro, per a demanar-li un tracte "diferencial, just i equitatiu" en la taxa de reposició d'empleats públics davant les necessitats de personal a la Comunitat, l'última autonomia en empleats públics per habitant.
Ximo Puig en una imatge d'arxiu
Ximo Puig en una imatge d'arxiu
ARCHIVO/EUROPA PRESS
Ximo Puig en una imatge d'arxiu

Segons ha indicat als mitjans, este serà el tema que s'abordarà en la reunió, atés que "la taxa de reposició en estos moments està fent que els servicis públics valencians no funcionen d'una manera absolutament correcta".

Ha posat com a exemple l'existència d'un "greu problema en FGV" en no tindre la Generalitat "la capacitat de contractar els conductors i un altre personal que són necessaris", i ha apuntat que en altres àrees de l'administració eixa taxa "tan restrictiva" fa que no es puga donar tot el compliment a la llei de dependència.

"La Comunitat Valenciana és l'última comunitat en empleats públics per habitant, no es pot tractar les comunitats de la mateixa manera i això és el que li vaig a expressar", ha remarcat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento