Comunitat Valenciana

La UPV, entre les 100 millors universitats en Agricultura i Ciències Forestals, segons el rànquing QS

  • L'Universitat Politècnica de València (UPV) repetix un any més com una de les cent millors universitats del món en Agricultura i Ciències Forestals, segons l'última edició del prestigiós QS World University Rànquings per matèries publicat este dimecres.
La UPV entre les 100 millors universitats del món en Agricultura
La UPV entre les 100 millors universitats del món en Agricultura
UPV
La UPV entre les 100 millors universitats del món en Agricultura

A més, la UPV és reconeguda també com una de les 150 millors en Enginyeria Química i Enginyeria Civil, Arquitectura i Art i Disseny. Cal destacar que, en estes dos últimes àrees, és la primera vegada que la UPV apareix en el rànquing i ho fa en el top 150 de les universitats més importants de tot el món, assenyala la institució acadèmica en un comunicat.

El rànquing QS per matèries destaca també el lideratge de la UPV en Estadística i Investigació Operativa, àrea en la qual es troba entre les 200 millors universitats del món; Enginyeria Elèctrica, Electrònica i de Telecomunicacions, Ciències Ambientals, Ciència de Materials -en esta disciplina també apareix per primera vegada-- i Enginyeria Mecànica, Aeronàutica i Fabricació, entre les 250 millors; i en Informàtica, Matemàtiques i Física i Astronomia, àrees en les quals aconseguix situar-se entre les 350 millors.

D'esta manera, la Universitat Politècnica de València destaca com una de les universitats de referència en 13 de les 46 disciplines analitzades en esta última edició QS World University Rànquings per matèries.

Este rànquing es troba entre els més prestigiosos de l'àmbit internacional, juntament amb el de Shanghái i el rànquing THE (Estafes Higher Education). En esta última edició, el QS World University Rànquings per matèries ha analitzat 4438 centres d'educació superior i classificat un total de 1117.

El rànquing, desenvolupat per Quacquarelli Symonds, avalua el treball de les universitats en cinc grans àrees del coneixement: Arts i Humanitats; Enginyeria i Tecnologia; Ciències de la Vida i Medicina; Ciències Naturals i Ciències Socials i Gestió Empresarial.

Per a elaborar la classificació, QS analitza diferents paràmetres relacionats amb la producció científica, el prestigi de les universitats tant per al món acadèmic com a empresarial, la projecció internacional i el compromís en l'ensenyament.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento