Comunitat Valenciana

Testimonis van sentir al gendre de la viuda de l'expresident de la CAM dir que la seua sogra "havia perdut el cap"

  • Una parella amiga íntima de Vicente Sala Martínez, fill de María del Carmen Martínez, -viuda de l'expresident de la CAM Vicente Sala que va morir el 9 de desembre després de rebre dos tirs-, ha declarat este divendres que Miguel López, gendre de la víctima i a la presó com a presumpte autor del crim, va comentar en el transcurs del funeral que "tothom" sabia que la seua sogra "havia perdut el cap".
María Antonio, filla de Mari Carmen i Vicente Sala, a l'arribada als jutjats
María Antonio, filla de Mari Carmen i Vicente Sala, a l'arribada als jutjats
EUROPA PRESS
María Antonio, filla de Mari Carmen i Vicente Sala, a l'arribada als jutjats

La parella ha declarat davant el titular del jutjat nombre 7 d'Alacant en qualitat de testimonis en la causa en la qual s'investiga el crim de la dona, ocorregut el passat 9 de desembre, fets pels quals el gendre està a la presó provisional com a presumpte autor dels trets.

En atenció als mitjans després de declarar, la parella ha assenyalat que van tindre "la mala sort" d'escoltar el comentari de López i que els va provocar incomoditat, per la qual cosa es van apartar del gendre durant el tanatori. Així mateix, han indicat que s'han ratificat davant el jutge en tot el que van declarar en un primer moment davant la Policia.

A més, el matrimoni, amics íntims de Vicente Sala Martínez i de la seua dona, han dit que els fills de les dues parelles "eren els millors amics" i que han mantingut "relació" amb les germanes d'ell durant estos anys.

No obstant açò, han afirmat que la relació entre les germanes i Vicente Sala fill va començar a ser "tibant" des de fa uns dos anys i creuen que darrere hi havia motius econòmics. Per això, han lamentat eixa situació en la qual pareix que hagen hagut de triar "bàndol".

DONA DEL GENDRE DETINGUT

En esta jornada també ha acudit als jutjats Fanny Sala Martínez, filla de la víctima i esposa del detingut per la morta de la seua mare, i que ha estat davant el jutge per espai de deu minuts. La seua arribada als jutjats de Benalúa s'ha produït les 9.05 hores, separada de la seua altra germana, María Antonia, també cridada a declarar i que ha arribat a les dependències judicials minuts després.

Les dues anaven capficades i han entrat sense fer declaracions. Els altres dos germans, Vicente Sala Martínez i María del Mar Sala Martínez ja van prestar declaració divendres passat 26 de febrer.

Després de romandre uns deu minuts al jutjat, Fanny ha esperat al fet que acabara la declaració la seua altra germana, que ha estat uns 40 minuts davant el jutge. Després, les dues han eixit juntes molt afectades per la porta posterior dels jutjats d'Alacant sense fer declaracions.

Per a este divendres també estan cridats a declarar amics de la família que van assistir a l'enterrament de María del Carmen Martínez i tècnics de les càmeres de seguretat que van arreplegar moments de la vesprada del passat 9 de desembre, així com el jardiner de la mansió dels Sala Martínez i l'advocat familiar.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento