Comunitat Valenciana

Detingut un home per suplantar 40 identitats per a defraudar més de 80.000 euros

  • Agents de la Policia Nacional han detingut un home de 44 anys per presumptament utilitzar 40 identitats falses per a defraudar més de 80.000 euros mitjançant la contractació de servicis de telefonia mòbil i poder realitzar transferències bancàries fraudulentes. Els agents el van detindre en un centre comercial de València després de suposadament cometre un furt i li van intervindre aleshores sis cartes identitats italianes falses amb la mateixa foto.
Nota De Premsa I Fotografia:'La Policia Nacional Deté A Un Ciutadà Italià
Nota De Premsa I Fotografia:'La Policia Nacional Deté A Un Ciutadà Italià
POLICÍA NACIONAL
Nota De Premsa I Fotografia:'La Policia Nacional Deté A Un Ciutadà Italià

Posteriorment, es van realitzar dos escorcolls domiciliaris on es va intervindre divers material per a la falsificació de documents.

Les investigacions es van iniciar al febrer quan els agents van detindre un ciutadà italià en un centre comercial de València després de suposadament cometre un furt.

En eixe moment, li van intervindre sis cartes d'identitat falses que portava amb si amb la mateixa foto. Els investigadors van esbrinar que presumptament es dedicava a falsificar cartes d'identitat italianes, així com contractes i nòmines falses que utilitzava posteriorment per contractar servicis de telefonia mòbil i poder realitzar transferències bancàries fraudulentes.

Els policies van esbrinar que utilitzava la identitat de ciutadans italians i que es canviava únicament la data de naixement i la fotografia. Una vegada confeccionats estos documents, que suposadament fabricava en el seu propi domicili de València, els utilitzava per a obrir diferents comptes bancaris i contractar servicis de telefonia mòbil per a l'adquisició de terminals de gamma alta que després revenia.

També presumptament realitzava transferències bancàries fraudulentes amb les cartes d'identitat italianes falses, i van esbrinar que almenys havia realitzat una per un valor de 40.000 euros, que el seu titular va denunciar els fets en comissaria de Pozuelo de Alarcón (Madrid) així com una altra transferència de 35.000 euros que no va poder realitzar.

Com a conseqüència de les investigacions, els agents ho van detindre com a presumpte autor d'un delicte de falsedat documental i un altre d'estafa ascendint fins avui el defraudat a més de 80.000 euros.

Els agents van realitzar dues entrades i escorcolls en dos domicilis a València del detingut en el qual van intervenir entre altres efectes: una màquina plastificadora de documents, un lector de targetes, una impressora a color, 13 cartes d'identitat falses, 22 targetes de crèdit, 23 certificats de registre de ciutadans de la Unió Europea falsificats, quatre cartilles bancàries, quatre telèfons mòbils i divers material informàtic.

CARTES D'IDENTITAT TRENCADES

En el registre els policies també van localitzar cartes d'identitat i certificats de registre de ciutadans de la Unió Europea falsos trencats a trossos i després d'un laboriós treball van aconseguir compondre'ls i esbrinar que corresponien a altres set cartes d'identitat italianes.

Els policies continuen amb les investigacions per al total esclariment dels fets ja que el detingut actuava en tota Espanya: València, Sevilla, Màlaga, Castelló i Palma Mallorca.

El detingut, sense antecedents, ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento