Comunitat Valenciana

Un jutjat de Paterna ordena presó sense fiança per a la dona detinguda per la mort del seu pare a Godella

  • El jutjat d'Instrucció número 2 de Paterna (València) ha decretat presó provisional, comunicada i sense fiança per a la dona detinguda per matar el seu pare de diverses punyalades dilluns passat a Godella. A més, la instructora li imputa un delicte d'homicidi, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

La dona, de 33 anys, va ser detinguda acusada de matar el seu pare a ganivetades, de 66 anys, en el domicili de la víctima en el municipi valencià de Godella, segons van confirmar fonts de la Policia Nacional.

La filla va matar el seu pare per causes que s'estan investigant sobre les 22.40 hores amb un ganivet. La dona va ser detinguda per un delicte d'homicidi, segons les mateixes fonts.

El TSJCV ha informat que no consta cap sol·licitud anterior per a l'internament forçós de la presumpta homicida en un centre psiquiàtric, atés que es barrejava que la presumpta agressora fora esquizofrènica. El Jutjat d'Instrucció número 6 de Paterna va rebre una sol·licitud perquè fóra sotmesa a tractament obligatori -no internament-, petició que estava en tràmit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento