Comunitat Valenciana

El Consell col·laborarà amb la Pobla de Vallbona en la construcció d'una passarel·la sobre la CV-35

  • La Conselleria de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori col·laborarà amb l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona (València) en la construcció d'una passarel·la sobre la CV-35, a l'altura del Camí Casablanca, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

El director general d'Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo, i l'alcalde de la localitat, Josep Vicent Garcia, han visitat el pont del Camí Casablanca sobre la CV-35, on els vianants i ciclistes creuen l'autovia per la calçada en unes condicions "molt precàries" de seguretat vial.

Després de la seua visita, el director general d'Obres Públiques ha manifestat l'interés del departament que dirigix María José Salvador de finançar les obres de construcció d'una passarel·la que resolga el problema i el projecte del qual ja ha redactat l'ajuntament.

Així mateix, Carlos Domingo ha indicat que, a la vista de la disponibilitat pressupostària, "es podria incloure en els pressupostos de la Generalitat per a 2018" i s'ha compromès al fet que els tècnics de la Conselleria "analitzen el projecte per a poder licitar quan s'incloga en els pressupostos".

Segons ha destacat el director general, "esta actuació és molt important perquè resoldria un problema de permeabilitat de l'autovia en un itinerari que enllaça la Serra de la Calderona amb el Parc Fluvial del Túria, passant per nuclis de poblacions com la Pobla de Vallbona i nombroses urbanitzacions".

A més, ha afegit que "constituirà una connexió estratègica dins de la xarxa d'itineraris no motoritzats dissenyada per la Mancomunitat del Camp de Túria i que la Generalitat s'ha compromès a col·laborar en el seu desenvolupament".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento