Comunitat Valenciana

El jutge sol·licita un informe a l'administrador concursal sobre el Rico Pérez abans d'aprovar la seua venda

  • El Jutjat del Mercantil nombre 2 d'Alacant ha sol·licitat un informe sobre l'estadi de futbol Rico Pérez a l'administrador concursal que tramita el concurs de l'empresa Aligestión Integral, propietària del recinte com a pas previ a l'adjudicació d'este ben.
Estadi Rico Pérez en imatge d'arxiu
Estadi Rico Pérez en imatge d'arxiu
EUROPA PRESS
Estadi Rico Pérez en imatge d'arxiu

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), el termini per a la presentació d'ofertes per l'estadi va finalitzar este dimarts sense que es presentara cap proposta que millorara la realitzada per l'Institut Valencià de Finances (IVF) en la subhasta electrònica.

L'IVF va oferir 3.750.000 d'euros per l'estadi, quantitat inferior al 70% del valor de taxació del recinte esportiu de l'Hèrcules C.F., per la qual cosa el Jutjat, en aplicació de l'article 670.4 de la Llei d'Enjudiciament Civil, va oferir aleshores a Aligestión la possibilitat de buscar un altre comprador.

Una vegada expirat el termini atorgat pel Jutjat, no hi ha hagut cap oferent, motiu pel qual el magistrat ha requerit a l'administrador concursal un informe abans de decidir sobre l'adjudicació definitiva de l'estadi.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento