Comunitat Valenciana

Dirigents i diputats del PPCV llancen l'hashtag #yoavaloaBonig i Bayo crida a la "mobilització massiva"

  • Diversos dirigents i diputats del PPCV han llançat en Twitter l'hashtag #yoavaloaBonig, amb el qual mostren el seu suport a la presidenta del partit a la Comunitat, Isabel Bonig, de cara al 14 Congrés que se celebrarà els dies 1 i 2 d'abril.
Vicente Betoret i Vicente Ferrer recolzen la candidatura d'Isabel Bonig
Vicente Betoret i Vicente Ferrer recolzen la candidatura d'Isabel Bonig
PP VAL
Vicente Betoret i Vicente Ferrer recolzen la candidatura d'Isabel Bonig

Amb missatges de reconeixement a la tasca desenvolupada per l'actual presidenta, al·lusions a una eventual victòria en les eleccions de 2019 i fotografies al costat de Bonig o firmant els avals necessaris per a concórrer a les primàries del partit, visualitzen a través de les xarxes socials el suport a la dirigent.

Dilluns passat es va obrir el termini de presentació de precandidatures per a optar a presidir el partit, que conclourà el dimarts 28 de febrer. Els interessats a concórrer -fins ara han manifestat públicament la seua disposició la pròpia Bonig i l'expresident de NNGG José Luis Bayo- necessiten reunir 99 avals.

La coordinadora general del PPCV, Eva Ortiz, ha oferit tot el seu suport a Bonig, i el president del PP de la província de València, Vicente Betoret, apareix també en Twitter firmant l'aval, de la mateixa manera que el diputat José María Xiquet, que oferix el seu "compromís" i "confiança" a la líder autonòmica.

El diputat autonòmic Fernando Pastor destaca que Bonig "va agafar el PPCV en el moment més difícil, amb tot en contra" i "hui les coses pinta molt millor, res que veure", mentre que la diputada en el Congrés Elena Bastidas subratlla "la seua força i compromís" amb la regió.

Per la seua banda, José Luis Bayó ha llançat un vídeo a través del seu Facebook en què crida la mobilització dels militants per a participar en estes primàries. "Eixa mobilització ha de ser massiva per a demostrar les guanyes que tenim des de les bases d'esta regeneració del partit, vam portar esperant este moment molts mesos", assenyala.

Ara, insistix, "ha arribat el moment" i el 14 Congrés del PPCV "ha de ser el Congrés de la unificació" perquè "no es pot construir un partit amb la mitat del partit d'esquena". Així, ha fet una crida a la unificació". "Tots som vàlids en este partit ha de ser l'eslógan d'esta candidatura", ha dit.

Segons el calendari del partit, el 2 de març es proclamaran els precandidats, del 4 a el 11 de març tindrà lloc la campanya electoral i el 13 de març les votacions de 18.00 a 21.00 hores, amb la proclamació de candidats després de les mateixes. El Congrés se celebrarà l'1 i 2 d'abril en el Palau de Congressos de València.

Del 14 al 28 d'este mes està obert el termini d'inscripció perquè els afiliats s'inscriguen en les votacions. Segons fonts 'populars', el ritme d'inscripció és bo.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento