Comunitat Valenciana

L'AECC València i Banc Santander editen un disc solidari per a lluitar contra el càncer

  • El projecte inclou un disc solidari la gravació del qual i còpies (20.000 discos) han sigut donades per Banc Santander.
  • La recaptació resultant de la seua venda es destinarà íntegrament a AECC València per al finançament d'un projecte d'investigació en càncer infantil.
  • Han participat empleats de Banc Santander i han col·laborat artistes com Rafa Sánchez, Nacho Mañó, Javier Andreu, Paula Rojo i Vicky Larraz.
Presentació del projecte 'Milions d'Estreles'
Presentació del projecte 'Milions d'Estreles'
WWW.EMILIOALMONACIL.COM
Presentació del projecte 'Milions d'Estreles'

L'AECC València i Banc Santader han tret un disc solidari, 'Millones de Estrellas', per a recolzar la lluita contra el càncer infantil, segons ha informat l'associació valenciana en un comunicat.

L'acte, celebrat en la seu de Banc Santander a València, ha comptat amb les intervencions de Tomás Trenor, president d'AECC València i, en representació de Banc Santander, el director de la Territorial València i Múrcia, Antonio Valldecabres i el director de la Territorial Extremadura, Javier Martín Clave.

Els han acompanyat els esportistes Miguel Induráin, Martín Fiz i Abel Antón, en qualitat d'ambaixadors de Santander Espanya i que recolzen la iniciativa.

El projecte inclou un disc solidari la gravació del qual i còpies (20.000 discos) han sigut donades per Banc Santander. La recaptació resultant de la seua venda es destinarà íntegrament a AECC València per al finançament d'un projecte d'investigació en càncer infantil.

En este disc han participat prop de cent empleats de Banc Santander amb la seua música i la seua veu, i han col·laborat de forma desinteressada nombrosos artistes, com Rafa Sánchez (vocalista del grup La Unión) i Ester Casanova, coordinadora d'esta obra, que han cantat en directe dos dels seus deu temes.

El disc compta així mateix amb la col·laboració altruista de Javier Andreu (La Frontera), Vicky Larraz, Paula Rojo, Xuso Jones, Diego Martín, Nacho Mañó (Presuntos Implicados), Gisela Renes, Juan Luis Cano, Sandra Polop, Noelia Cano, Jesús de Manuel, Dr. López, i LA The Angels, entre altres artistes. Produeix José Manuel Moles, de Peermusic Espanya, entitat a la qual els organitzadors van dedicar el seu agraïment, i també a Warner Chappell i Universial Publishing.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento