Comunitat Valenciana

Errejón desvincula el resultat de Vistalegre de les organitzacions territorials: "És en clau nacional"

  • El secretari polític de Podem i líder de la candidatura 'Recuperar la il·lusió' de cara a l'Assemblea Ciutadana Vistalegre II, Íñigo Errejón, ha afirmat que el resultat del conclave serà "en clau nacional" i ho ha desvinculat de les diferents organitzacions territorials.
Íñigo Errejón al costat d'Àngela Ballester a València
Íñigo Errejón al costat d'Àngela Ballester a València
EUROPA PRESS
Íñigo Errejón al costat d'Àngela Ballester a València

Així s'ha pronunciat Errejón en declaracions als mitjans a València en ser preguntat sobre en quin lloc creu que quedaria el secretari general de Podem i portaveu en les Corts, Antonio Montiel, si la seua candidatura no resulta vencedora en Vistalegre.

Sobre este tema, ha assenyalat que el resultat té una lectura "nacional i s'ha de desvincular de les diferents accions de Podem en els territoris". A més, ha agregat que la formació ha de donar "més autonomia als territoris, més pes polític a les decisions pegades a la nostra gent" i, en definitiva, ha advocat per la federalització de Podem.

Errejón inclou en la seua llista set valencians, entre ells les diputades en el Congrés Àngela Ballester i Rosana Pastor, a més de diputats en el Parlament valencià com Fabiola Meco, Llum Quiñonero i Marc Pallarés.

El dirigent va celebrar este dijous un acte a València, en el qual es va dirigir als presents en valencià durant bona part de la seua intervenció i va assegurar que cada vegada que acudix a la regió "carrega les piles".

En ser preguntat pels mitjans sobre si té la percepció que té major suport que Pablo Iglesias en les bases de Podem a la Comunitat va indicar que no ho sap, perquè caldrà esperar a veure el resultat de la votació, però va insistir en el seu missatge de federalització del partit, que segons va admetre té especial calat en alguns territoris.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento