Comunitat Valenciana

EMT València llança una campanya per a explicar el treball dels seus més de 1.800 conductors

  • L'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha iniciat una campanya anual on explica el treball que fan els seus 1.182 conductors i conductores que cada dia desplacen els ciutadans pels carrers de la ciutat.
Campanya 'Conduïm amb els cinc sentits'
Campanya 'Conduïm amb els cinc sentits'
EMT VALENCIA
Campanya 'Conduïm amb els cinc sentits'

Amb el lema 'Conduïm amb els cinc sentits' s'inicia esta acció que consistix en l'edició de diversos vídeos i imatges en parades, xarxes socials i el canal Bussi. La campanya fa èmfasi en les labors diàries i quotidianes que fan els treballadors de l'EMT i que "va més enllà de la pura conducció", expliquen des de l'entitat.

La campanya està estructurada en quatre accions comunicatives que es desenvoluparan al llarg de l'any. La que es llança ara se centra en el valor de l'autobús com a mitjà de transport col·lectiu amb el lema 'Perquè tots som el bus. Circula amb precaució'. A continuació, la campanya sensibilitzarà sobre la convivència amb altres mitjans de transport, la relació amb els usuaris i usuàries i la seguretat, entre unes altres.

'Conduïm amb els cinc sentits' va acompanyada d'un vídeo que es pot veure en el següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=tad4x3avsde

Mostrar comentarios

Códigos Descuento