Comunitat Valenciana

Detingut un agressor buscat a diversos països per abusar de més de 30 xiquets

  • La detenció es va produir a Alacant i ha sigut extraditat al seu país, on es troba pendent de ser condemnat a presó, com a autor de 45 delictes sexuals a menors.
  • Després d'haver sigut condemnat al Regne Unit, va canviar de nom i va vendre la seua casa per a fixar la seua residència amb una nova identitat a Espanya.
  • El detingut, de 70 anys d'edat, ha exercit durant anys com a professor d'anglés en un col·legi de l'el Regne Unit. 
Detingut un agressor sexual buscat al Regne Unit, Països Baixos i Tailàndia
Detingut un agressor sexual buscat al Regne Unit, Països Baixos i Tailàndia
GUARDIA CIVIL
Detingut un agressor sexual buscat al Regne Unit, Països Baixos i Tailàndia

Agents de la Guàrdia Civil han detingut a Santa Pola (Alacant) M.F, un agressor sexual buscat al Regne Unit, Països Baixos i Tailàndia que havia abusat de més de 30 xiquets, segons ha informat este dimecres l'Institut Armat en un comunicat.

L'operació, coordinada per EUROPOL, s'ha desenvolupat en col·laboració amb el NCA (National Agency Crime) del Regne Unit. La investigació es va iniciar després de l'anàlisi de l'ordinador d'un agressor sexual detingut a Holanda, en el qual es van localitzar imatges i xats de 15 xiquets que van patir els abusos de M.F. i que van ser identificats.

M.F ja havia sigut detingut per la Policia de Tailàndia després d'haver abusat de 9 xiquets, als quals enganyava amb diners i regals. En les imatges, que ell mateix gravava, es mostrava fent el símbol del cor amb les seues mans mentre abusava dels xiquets.

La detenció es va produir a Alacant i ha sigut extraditat al seu país, on es troba pendent de ser condemnat a presó, com a autor de 45 delictes sexuals a menors, tant al Regne Unit com en l'estranger.

El detingut, de 70 anys d'edat, ha exercit durant anys com a professor d'anglés en un col·legi de l'el Regne Unit. Se l'acusa d'haver abusat de diversos menors en el magatzem del col·legi, així com del seu propi fill adoptiu. En 1986 va tractar d'adoptar un altre menor, però finalment li va ser denegat.

Després d'haver sigut condemnat al Regne Unit i saltar-se la fiança imposada a Tailàndia, va canviar de nom i va vendre la seua casa per a fixar la seua residència amb una nova identitat a Espanya.

La investigació ha sigut realitzada per la Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil i l'Unitat Orgànica de Policia Judicial (UOPJ) d'Alacant. Durant l'escorcoll del seu domicili, en el qual es va intervindre divers material informàtic, es va comptar amb la participació d'agents del NCA.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento