Comunitat Valenciana

Revilla, Carmena i Rivera, els polítics que els valencians voldrien tindre com caps

  • El president de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla, l'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, i el líder de Ciutadans, Albert Rivera, són els polítics que els valencians voldrien tindre com a caps, segons una enquesta d'Adecco.
Revilla i Carmena els triats pels valencians com a 'millors caps'
Revilla i Carmena els triats pels valencians com a 'millors caps'
Europa Press
Revilla i Carmena els triats pels valencians com a 'millors caps'

Concretament, el 27,9% dels ciutadans de la Comunitat Valenciana han triat tindre Revila com a cap, mentre que el 18,1% ha preferit a Carmena i el 17,2% a Rivera. En el quart i cinqué lloc apareixen el número dos de Podem, Iñigo Errejón, (16,3%) i el coordinador federal d'Esquerra Unida, Alberto Garzón (15,8%).

A nivell nacional, el polític més votat ha sigut Miguel Ángel Revilla, que seria el cap ideal per a un de cada cinc espanyols (21,6%). El seguixen el president de Ciutadans, Albert Rivera, a qui un 18,4% dels espanyols els agradaria tindre com cap, i en tercer lloc apareix l'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, triada pel 16,6% dels enquestats.

A continuació, Alberto Garzón (Esquerra Unida), amb el 13% dels vots, i els dos integrants de Podem, Íñigo Errejón (12,9%) i Pablo Iglesias (11,5%) són els caps preferits pels espanyols.

Tanquen el top 10 dels caps preferits del món de la política: Julio Anguita (11,1%), Ada Colau (10,4%), Pedro Sánchez (9,7%) i Cristina Cifuentes (9,3%).

Les dades d'Adecco es basen en una enquesta a més de 2.300 espanyols en edat de treballar, preguntant quin personatge de l'àmbit polític els agradaria que fora el seu superior, pel seu estil de lideratge i la seua implicació en el treball a exercir.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento