Comunitat Valenciana

Un ciclista resulta ferit en caure en una pista forestal d'Algar de Palància

  • Un ciclista de 33 anys ha resultat ferit este dimarts en caure en una pista forestal del terme municipal valencià d'Algar de Palància, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) i del Consorci Provincial de Bombers.
Bomberos rescatan a un ciclista en Algar de Palància
Bomberos rescatan a un ciclista en Algar de Palància
CONSORCIO BOMBEROS
Bomberos rescatan a un ciclista en Algar de Palància

A les 10.00 hores d'este dimarts ha entrat avís el mitjançant el qual s'informava que un ciclista havia patit una caiguda en una zona coneguda com a Senda de Senglars d'Algar de Palància, ha indicat el CICU.

Fins al lloc dels fets s'ha mobilitzat una unitat del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i una altra del Suport Vital Bàsic (SVB). Els servicis sanitaris han atès el ciclista que ha patit una commoció cerebral. Una vegada estabilitzat ha sigut traslladat en l'unitat del SAMU a l'Hospital de Sagunt.

Segons ha informat el Consorci, en rebre l'avís, s'han mobilitzat immediatament bombers del parc de Sagunt amb una Bomba Urbana Pesada (BUP) i el sergent, dos bombers del grup especial de rescat en altura, amb l'helicòpter V1 de la Generalitat, i a la Brigada Forestal de Bétera (València).

Finalment, no ha sigut necessària la intervenció de l'helicòpter i han sigut els bombers de Sagunt els que han realitzat els treballs de rescat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento