Comunitat Valenciana

C's valora que "els valencians no van a tindre gastar-se ni un euro més pel nyap"" del tancament de RTVV

  • El diputat de Ciutadans (C's) en les Corts Toni Subiela ha valorat este dijous que "els valencians no van a tindre que gastar-se ni un euro més pel nyap i el desastre" del tancament de Radiotelevisió valenciana (RTVV), i espera que la nova Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) "aprenga del que ha passat per no cometre els mateixos errors".
Toni Subiela
Toni Subiela
SMAYLO&CIA
Toni Subiela

Toni Subiela ha realitzat estes declaracions als mitjans de comunicació als passadissos de les Corts, després que l'Audiència Nacional hi haja declarat justificat l'acomiadament col·lectiu de RTVV.

Subiela ha expressat el seu "respecte absolut" a la decisió de l'Audiència Nacional, així com també a "tot el col·lectiu d'extreballadors perquè hui serà un dia molt dur per a ells".

"M'imagine que també serà dur per als membres de l'actual Consell que quan eren oposició no van dubtar a fer-se fotografies amb els extreballadors i a criticar durament este ERO que hui s'ha declarat legal", ha manifestat.

Alhora, ha volgut veu la "part positiva" de la sentència, com és que "sembla que els valencians no van a haver de gastar-se ni un euro més pel nyap i el desastre del tancament de l'antiga RTVV, de la qual sol hi ha hagut un responsable que ha estat el PP que en aquell moment governava".

De la mateixa manera, ha dit que espera que "això servisca d'exemple" i la nova CVMC "aprenga del que ha passat per no cometre un altre cop estos errors".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento