Comunitat Valenciana

Air Nostrum busca a València tripulants de cabina de passatgers

  • L'empresa farà processos de selecció entre joves el pròxim divendres 3 de febrer a València.
  • S'oferirà als interessats una visió interna de la companyia i de les característiques del treball en ella.
  • Els qui superen l'entrevista personal i les proves psicotècniques tindran la possibilitat de fer un curs específic de mes.
Avión Air Nostrum
Avión Air Nostrum
EUROPA PRESS
Avión Air Nostrum

L'aerolínia Air Nostrum busca tripulants de cabina (TCP) i farà processos de selecció entre joves el pròxim divendres 3 de febrer a València, segons ha informat la companyia en un comunicat.

En este procés, responsables de la companyia assistiran el divendres 3 de febrer a València a una jornada de portes obertes en què s'oferirà als interessats una visió interna de la companyia i de les característiques del treball en ella. Les entrevistes amb els candidats tindran lloc a l'hotel NH Center de València a les 09.30 hores.

Els interessats a assistir als processos de selecció hauran d'introduir prèviament el seu currículum vitae (CV) en el web de la companyia, inscrivint-se en l'oferta de jornada de portes obertes (http://www.airnostrum.es/AirnostrumEmpleo/).

En acudir a l'entrevista a l'hotel, els aspirants han d'aportar dues fotos de mida carnet i una de cos sencer, una fotocòpia del Document Nacional d'Identitat (DNI) o, si fora precís, el permís de residència i treball, tres còpies del CV i una certificació dels estudis cursats.

Els qui superen l'entrevista personal i les proves psicotècniques tindran la possibilitat de fer un curs específic de mes i mig en què rebran la formació amb la qual aconseguiran el certificat de vol juntament amb les habilitacions que els permetran fer la seua tasca en les diferents aeronaus de la companyia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento