Comunitat Valenciana

Ferrer (AVL) defensa una nova RTVV "ja" però "amb tranquil·litat i ben feta" per a evitar l'"abisme"

  • El president de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL), Ramon Ferrer, ha defensat este dimarts la necessitat d'una radiotelevisió pública en valencià i cultural que porte als valencians "cap a davant" com a poble. "És una cosa que hauria de fer-se ja, però amb tranquil·litat i ben feta, no correm i després caiguem a l'abisme. A poc a poc però ja", ha dit.
Imagen de la redacción de Canal 9 vacía tras el cierre de RTVV
Imagen de la redacción de Canal 9 vacía tras el cierre de RTVV
EUROPA PRESS
Imagen de la redacción de Canal 9 vacía tras el cierre de RTVV

Així s'ha pronunciat en declaracions als mitjans després d'entregar la Memòria de 2015 de la institució al president de les Corts, Enric Morera, en ser preguntat sobre la futura radiotelevisió valenciana.

"És una necessitat que tenim", ha sostingut Ferrer, que ha assegurat que "este és un país que o ho vertebra la televisió o estarà invertebrat".

Ha explicat, per exemple, que "el que passa a Oriola els senyors de Morella en la vida s'assabentaran perquè no eixirà mai en les notícies". Així, ha insistit que "o ho vertebrem mitjançant ràdio o televisió, sobretot, o no fem res".

Ramon Ferrer ha subratllat que l'AVL sempre donarà suport a una radiotelevisió en valencià i cultural, i ha recordat que "quan s'estava tancant RTVV" ell mateix va estar defensant la necessitat del mitjà en les últimes emissions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento