Comunitat Valenciana

Centenars de veïns recullen els seus abonaments per a assistir gratis al Marenostrum Xperience

  • Més de 500 veïns de la població d'Alboraia (València) han recollit els seus abonaments per a gaudir gratis del festival Marenostrum Xperience, que es celebrarà al municipi entre el 2 i el 10 de juliol.
Presentación del Marenostrum en Fitur
Presentación del Marenostrum en Fitur
FITUR
Presentación del Marenostrum en Fitur

Esta acció forma part de l'acord perquè el festival involucre la població local. La resposta dels habitants d'Alboraia "ha sigut contundent i centenars de veïns han recollit a la seu de l'Associació Musical el seu abonament per a acudir entre el 2 i el 10 de juliol a este espectacle de cultura, esport, gastronomia i música", subratllen els responsables de la iniciativa.

L'acord de col·laboració -al qual l'organització del festival es va comprometre davant dels diferents grups polítics i associacions amb els quals va mantindre reunions prèvies a la presentació del projecte- preveu "la integració de la població d'Alboraia i els seus veïns com a part indivisible de l'esdeveniment".

En este pla estratègic, en què es troben activitats culturals i gastronòmiques com la ruta de l'orxata o la promoció de la paella valenciana davant dels milers de turistes que visitaran la població es plasma el compromís de regalar abonaments als veïns perquè descobrisquen per si mateixos la importància d'este esdeveniment que dimecres opta al guardó al millor festival musical en la gala Vicious Awards i que dissabte passat es va presentar en FITUR de la mà de l'Agència Valenciana de Turisme i a la Federació d'Oci i Turisme de la Comunitat Valenciana.

Pròximament, avancen, es portarà a terme una altre dels compromisos adquirits: la distribució de llocs de treball entre els veïns de la població per a convertir-se en partícips de Marenostrum Xperience i "ser, al costat de l'economia local, els actors socials, culturals i tots els defensors de l'interès general, beneficiats per la celebració de la cita a Alboraia".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento