Comunitat Valenciana

Puig demanarà a Foment "grans inversions" i el "rescabalament" dels afectats pel temporal

  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, va a demanar este dimarts al ministre de Foment, Íñigo de la Serna, el "rescabalament" de les persones que s'han vist afectades pel temporal, així com "grans inversions" i protocols i actuacions de caràcter preventiu per a "evitar el que va passar en l'A-3 o amb els AVE a la Comunitat".
Playa de Almenara tras el temporal
Playa de Almenara tras el temporal
GVA
Playa de Almenara tras el temporal

Així ho ha indicat Puig als mitjans de comunicació, en ser preguntat per la reunió que este dimarts mantindrà a València amb De la Serna per a abordar les conseqüències del fort temporal que als últims dies ha afectat la Comunitat Valenciana.

Sobre esta qüestió, Puig ha insistit que demanarà la declaració de les comarques afectades com a 'zona catastròfica', i alhora ha remarcat la necessitat de buscar "el rescabalament de totes les persones que s'han vist greument perjudicades en este temps, en alguns casos per talls en el subministrament elèctric", com va passar a la comarca valenciana Requena-Utiel.

Després de lamentar que hi ha una part de la Comunitat "molt afectada" pels efectes de la neu i les pluges com és el litoral, el 'president' ha insistit que reclamarà "grans inversions", algunes estructurals que vagen "més enllà del que és la reparació de passejos marítims". "Caldrà planificar grans inversions", ha insistit.

Amb vista al futur, Puig ha remarcat la necessitat d'articular protocols i actuacions de caràcter preventiu per a "que no torne a ocórrer el que va passar en l'A-3 o amb els desplaçaments d'AVE a la Comunitat", ha tancat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento