Comunitat Valenciana

200 guàrdies civils amb Policia Local i Nacional garantiran la seguretat de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana

  • Al voltant de 200 guàrdies civils, al costat d'efectius de diferents policies locals i de la Policia Nacional, garantiran la seguretat de la 68 edició de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana que es farà entre els pròxims dies 1 i 5 de febrer, segons ha informat este dilluns el delegat de Govern en esta autonomia, Juan Carlos Moragues.
Moragues y responsables policiales en la Junta de Segurdad Autonómica
Moragues y responsables policiales en la Junta de Segurdad Autonómica
DELEGACIÓN DEL GOBIERNO
Moragues y responsables policiales en la Junta de Segurdad Autonómica

El representant de l'Executiu central s'ha pronunciat d'esta manera després de presidir la Junta Autonòmica de Seguretat de la 68 edició de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana, que ha tingut lloc amb la finalitat d'abordar el dispositiu de seguretat d'esta competició i aconseguir la "coordinació" necessària entre "totes les parts implicades, organització, Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat i Policia Local", perquè la prova siga "un èxit" i transcorri "amb normalitat i sense incidents".

En este sentit, Moragues ha assenyalat que l'objectiu d'aquest dispositiu és "garantir la mobilitat i seguretat viària de la circulació que discorre per les vies públiques afectades", tant dels esportistes com de la resta d'usuaris.

"Es proporcionarà mobilitat i seguretat als corredors participants, als vehicles de suport i a l'organització", així com "a la resta de la circulació ordinària afectada", ha plantejat el delegat del Govern, que ha apuntat que també "es garantirà la seguretat en els itineraris i instal·lacions afectats per la volta ciclista".

Juan Carlos Moragues ha ressaltat que esta prova esportiva recorrerà diferents poblacions de les tres províncies de la Comunitat Valenciana al llarg dels seus cinc etapes. Així, ha detallat que començarà "amb una crono per equips a Oriola (Alacant), on es coordinarà la tasca de la Policia Nacional i la Local.

Alhora, ha comentat que la segona etapa es desenvoluparà a la província d'Alacant, on passarà per molts municipis i es coordinarà el treball de la Guàrdia Civil i de diverses policies locals. A més, haurà una etapa reina a Castelló, amb la pujada al Penyagolosa; una altra de Canals a Riba-roja, a la província de València, i una última entre Paterna (València) i la ciutat de València, amb un circuit de 7,2 quilòmetres que inclourà cinc voltes.

Juan Carlos Moragues ha destacat que se seguirà treballant perquè la 68 Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana "transcorri sense imprevistos" i garantint "la seguretat de corredors, vianants i conductors". El delegat ha detallat que dels al voltant de 200 guàrdies civils que treballaran en este dispositiu, 60 ho faran de manera contínua els cinc dies de la prova.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento