Comunitat Valenciana

Bastille, Nothing But Thieves i Kakkmaddafakka, noves confirmacions de l'Arenal Sound

  • Bastille, Nothing But Thieves i Kakkmaddafakka, són les noves confirmacions per a la pròxima edició de l'Arenal Sound, que es celebrarà de l'1 al 6 d'agost en la localitat castellonenca de Borriana, segons ha informat l'organització.

Esta huitena edició del certamen ha anunciat ja les incorporacions al seu cartell de de Martin Garrix, Icona Pop, Fedde Le Grand, Lori Meyers, Kase.O, Jake Bugg, Iván Ferreiro, Sidonie, entre d'altres.

No serà la primera vegada a Borriana per als britànics Bastille, que ja van estar en 2014 i tornen tres anys després per a presentar el seu nou disc 'Wild Word'. La banda està entre els nominats a 'Millor Grup Britànic en els Brit Awards.

Els també anglesos Nothing But Thieves arriben amb el seu disc de debut mentre que ja són bastant coneguts a l'Arenal Sound els noruecs Kakkmaddafakka, que tornen este estiu per a presentar les cançons del seu últim treball discogràfic 'KMF'.

La gira Safari Emocional de Varry Brava farà una parada a Borriana per a fer ballar amb els seus nous temes; 'Cero' és l'últim àlbum de Dinero; WAS presentarà 'Gau Ama', un nou treball que representa "una nova era no només per al grup, sinó per a part d'una escena que busca transcendir sense perdre la identitat.

Morodo, un dels màxims exponents del reggae nacional, estarà per primera vegada en el festival castellonenc. També s'apujarà a l'escenari Dubioza Kolektiv, un bregat col·lectiu que combina hip-hop, el reggae, el dub, el rock i el folklore de Bòsnia o The Zombi Kids, un dels projectes més representatius d'una generació eclèctica que ha marcat l'escena de la música electrònica i a tota una generació de joves.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento