Comunitat Valenciana

Una llevaneu obri pas a l'ambulància que traslladava a una dona de Bocairent que s'havia posat de part

  • Una llevaneu ha hagut d'obrir pas des de Bocairent fins a l'Hospital d'Ontinyent (València) a una ambulància que traslladava una dona embarassada que s'havia posat de part en plena nevada, segons han informat a Europa Press fonts de la Policia Local.
Quitanieves trabajando en la CV-794, en la zona de Bocairent
Quitanieves trabajando en la CV-794, en la zona de Bocairent
DIPUTACIÓN DE VALENCIA
Quitanieves trabajando en la CV-794, en la zona de Bocairent

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) ha explicat que cap a les 6.30 hores d'este dijous ha entrat un avís que alertava que una embarassada havia anat al centre de salut de Bocairent després de trencar aigües en el seu domicili.

La Policia Local ha traslladat en un vehicle policial l'embarassada fins a la carretera, on ja s'ha pujat a una ambulància del Servei d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU), mentre que la llevaneu ha anat davant obrint camí fins a l'hospital, han indicat des del cos de seguretat.

Segons el CICU, per problemes en la CV-81, carretera de Bocairent a Ontinyent, el trasllat s'ha demorat a causa de la neu que hi havia a la calçada. L'ambulància ha arribat a l'hospital cap a les 9.00 hores, on la dona ha quedat ingressada, sense incidències sobre la seua salut.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento