Comunitat Valenciana

Les temperatures cauen fins a -7 graus a Fredes i Alacant es fa de dia coberta de neu

  • La província d'Alacant s'ha despertat baix un mantell de pluja i neu.
  • La Comunitat Valenciana està en risc per nevades, pluges, fenòmens costaners i vent.
  • La cota de neu se situa en 300-400 metres pujant progressivament fins a 600-800 metres o un poc més al sud.
La comunitat en aviso por nevadas, lluvias, fenómenos costeros y viento
La comunitat en aviso por nevadas, lluvias, fenómenos costeros y viento
AEMET
La comunitat en aviso por nevadas, lluvias, fenómenos costeros y viento

El temporal de fred a la Comunitat Valenciana ha fet caure els termòmetres amb valors negatius fins arribar als -7.6 graus a Fredes, als -6.4 graus Castellfort, -6,2 graus a Vilafranca, -5.7 graus a Morella, els -0.6 a Utiel. A Navalón s'ha registrat una temperatura de 0.2 graus, 0,4 graus a Alcoi i 4,2 a Xàtiva, segons Aemet.

Alhora, la província d'Alacant s'ha despertat baix un mantell de pluja i neu i estes precipitacions al nord de la província estan sent acompanyades de precipitacions.

Així, la Comunitat Valenciana està en risc per nevades, pluges, fenòmens costaners i vent. Per neu està en avís roig, risc extrem, l'interior i el litoral nord d'Alacant, i en taronja l'interior de Castelló i València i el litoral sud d'Alacant.

Els cels estaran esta jornada entre ennuvolats i coberts. En la meitat sud haurà precipitacions que se n'aniran estenent cap al nord fins a afectar tot el territori i s'espera que siguen persistents i no es descarta que puntualment tinguen intensitat forta. També s'esperen tempestats locals.

La cota de neu es situa en 300-400 metres pujant progressivament fins a 600-800 metres o un poc més al sud. Les temperatures mínimes aniran en ascens i les màximes es mantindran amb pocs canvis o amb ascensos locals. A més, es registraran gelades febles en punts de l'interior, sobretot de Castelló.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento