Comunitat Valenciana

La Universitat de València obri la inscripció per als tallers d'escriptura creativa

  • La Universitat de València, dins de l'Espai de Formació La Nau dels Estudiants i els Estudiants, ha organitzat l'onzena edició dels tallers Aula Oberta d'Escriptura Creativa, que amb una metodologia eminentment pràctica, estan destinats a la formació i adquisició d'habilitats per a afrontar la creació literària en els gèneres de la narrativa, el teatre, la poesia, el guió de curtmetratge i el guió de còmic.

S'oferixen nou tallers, amb una durada de 20 hores cadascun, que es repartiran entre els mesos de febrer, març i abril de 2017, i poden participar tant els estudiants de la Universitat de València com la resta de la ciutadania.

Les places són limitades i es cobriran per ordre d'inscripció. La matrícula està ja oberta i es tanca el 12 de febrer de 2017,

segons ha informat la institució acadèmica en un comunicat.

L'equip de professorat està integrat per Xavier Puchades per al taller d'escriptura teatral; Francesc Rodrigo i Laura Giordani per als tallers de poesia en valencià i poesia en castellà, respectivament; María García-Lliberós, Carlos Aimeur i Bárbara Blasco, per als tallers de narrativa en castellà; Anna Moner per al taller de narrativa en valencià; Giovanna Ribes per al taller de guió de curtmetratge i Sento Llobell per al taller de guió de còmic.

Els tallers de l'Aula Oberta d'Escriptura Creativa són una proposta del Servei d'Informació i Dinamització (Sedi) amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura (Aula de Lectura i Escriptura, Aula de Cinema, Aula de Teatre i Aula de Poesia) i el Vicedecanat de Cultura, Igualtat i Comunicació de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento