S'incendia un autobús de l'EMT València ple de passatgers sense causar ferits en Peset Aleixandre

S'incendia un autobús de l'EMT València ple de passatgers sense causar ferits en Peset Aleixandre

  • Un autobús de l'EMT s'ha incendiat este dijous de manera gratuïta quan circulava per Peset Aleixandre ple de passatgers tot i que no ha calgut lamentar ferits, segons han informat fonts de l'Empresa Municipal de Transport.

L'accident s'ha produït passades les 8.30 hores quan l'autobús, de la línia 89, circulava per l'avinguda Peset Aleixandre a l'altura del carrer Mondúver i el motor va començar a cremar-se.

El conductor ha aturat el vehicle i els passatgers s'han baixat de manera ordenada i sense que patiren cap dany. Agents de la Policia Local, ajudats per la Policia Nacional, han acordonat la zona, segons les mateixes fonts.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/2931621/0/sincendia-autobus-lemt-val-ncia-ple-passatgers-sense-causar-ferits-peset-aleixandre/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios