Comunitat Valenciana

Bellver (PP): "El ficus es retalla i el Pacte del Botànic segueix retallant-se cada dia que passa"

  • Han vist "significatiu" que "hui es pode el ficus del pati de les Corts en el mateix moment que s'amplia el Pacte del Botànic".
  • "El ficus es retalla i el Pacte se segueix retallant cada dia que passa", ha manifestat Bellver.
  • Ha puntualitzat que qualsevol valoració sobre el tema haurà de fer-la la Síndica del Grup i presidenta del PPCV, Isabel Bonig.
Jorge Bellver en rueda de prensa
Jorge Bellver en rueda de prensa
EUROPA PRESS
Jorge Bellver en rueda de prensa

El diputat del PP a les Corts Valencianes Jorge Bellver ha comparat l'ampliació de l'Acord del Botànic, que este dimecres han rubricat el president de la Generalitat i secretari general del PSPV, Ximo Puig, la vicepresidenta i coportaveu de Compromís, Mónica Oltra, i el secretari general de Podem en la Comunitat, Antonio Montiel, amb la poda que s'està portant a terme al ficus del pati interior de la cambra autonòmica.

"El ficus es retalla i el Pacte del Botànic segueix retallant-se cada dia que passa", ha indicat Bellver en roda de premsa, en ser preguntat sobre l'ampliació de l'Acord del Botànic d'este dimecres que recull 201 mesures per a renovar el "compromís amb la ciutadania" que posen un èmfasi especial en el model productiu i la feina.

Sobre esta qüestió, el diputat popular ha comentat que mentre ell i el seu equip acudien a la roda de premsa han vist "significatiu" que "hui es pode el ficus del pati de les Corts en el mateix moment que s'amplia el Pacte del Botànic". "El ficus es retalla i el Pacte se segueix retallant cada dia que passa", ha manifestat Bellver.

Tot i això, ha puntualitzat que qualsevol valoració sobre el tema haurà de fer-la la Síndica del Grup i presidenta del PPCV, Isabel Bonig.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento