Comunitat Valenciana

La CVMC rep 20 candidatures a la Direcció General

  • El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha rebut 20 candidatures a la Direcció General, en espera d'que puga arribar alguna més entregada per correu dins del termini, ha informat la Generalitat en un comunicat.

Entre estes candidatures figuren noms com Clara Castelló, qui fora presentadora en l'antiga Radiotelevisió Valenciana (RTVV) durant gairebé dues dècades; Àngel Martínez, un dels fundadors de Canal 9 i exsubdirector de Ràdio 9 o Salvador Enguix, que va ser també delegat de RTVV a Alacant.

Tots ells han confirmat públicament a través de les xarxes socials la seua candidatura, com també ho han fet Juli Esteve -promotor d'Info TV i que va estar lligat a RTVV-, Benjamín Marín, docent i Premi Ondas 2007; Francesc Piera -qui va dirigir Levante TV- o Pere Valenciano, amb més de 20 anys d'experiència en els mitjans.

A més d'informar sobre la recepció de candidatures, el Consell Rector de la CVMC ha aprovat en la seua reunió d'este dimarts el Reglament Orgànic i Funcional de l'òrgan, que ara s'enviarà per a la seua publicació al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento