Comunitat Valenciana

L'Ajuntament d'Alacant impulsa la creació d'un càmping al terme municipal de la ciutat

  • L'Ajuntament d'Alacant vol promoure la creació d'un càmping al terme municipal, el primer a la ciutat. Així ho ha informat la regidora de Turisme, Eva Montesinos, qui ha assenyalat que esperen que es puga posar en marxa en el termini d'un any.

Montesinos, en declaracions a Europa Press, ha reconegut que actualment Alacant no té una instal·lació d'este tipus i és una "demanda creixent" per part del sector. "Alacant és una ciutat turística de primer nivell i hem de donar resposta a tots els segments", ha assenyalat sobre esta qüestió. D'esta manera, ha afirmat que estan estudiant possibles ubicacions, tot i que no ha especificat més.

Alhora, ha avançat que les obres de la 'Camper àrea', destinada a l'estacionament de caravanes, al costat del parc La Marjal de la Platja de Sant Joan, acabaran a final d'este mes de gener i que estan "valorant la millor manera de gestionar-la, directament pel consistori o amb licitació".

Segons ha explicat, la idea és que el març ja estiga funcionant per a aprofitar la campanya de Setmana Santa. No debades, ha posat èmfasi que es tractava d'una "reivindicació històrica".

MÉS DEL 75% D'OCUPACIÓ MITJANA EN 2017

En un altre ordre de coses, l'edil ha destacat que 2016 ha sigut "el millor any des que s'han dades" en matèria d'ocupació. Sobre esta qüestió ha indicat que es va arribar a un 75% d'ocupació mitjana, unes xifres que, segons les perspectives, preveuen superar en el present exercici.

Montesinos ha manifestat que seguiran treballant en la "desestacionalització" amb la promoció del turisme d'esdeveniments i congressos i esportiu, entre d'altres. En este sentit, ha citat el campionat de judo en febrer o el World Padel Tour l'agost, a més d'una vintena d'esdeveniments ja "tancats".

Un altre aspecte en el qual també incidiran, com ha apuntat Montesinos, serà en el turisme nàutic, ja que estan "veient la manera" amb empreses de posar en funcionament una Escola Nàutica.

A més, la regidora ha ressaltat l'eixida de la Volvo Ocean Race com "l'esdeveniment internacional més important" de promoció turística d'Alacant. Sobre esta qüestió, ha recordat que estan desenvolupant accions cada mes fins a l'eixida de la regata, amb la ubicació del vaixell a la plaça del Mar com la primera d'estes. Cal afegit que estan treballant al costat del Consell perquè, després de la confirmació d'Alacant com a eixida de la Volvo en 2020 i 2023, també ho siga en 2026.

Finalment, ha avançat que, després de l'èxit de la prova pilot de l'any passat, tornaran a licitar "per més temps" la platja de gossos en Aguamarga.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento