Comunitat Valenciana

Ademús, única població amb el termòmetre baix zero en una jornada en la qual pugen les mínimes

  • La població d'Ademús (València) ha sigut l'únic municipi de la Comunitat Valenciana on el termòmetre ha passat la nit d'este dimecres baix zero, amb -2,7 graus, ja que les temperatures mínimes han començat a apujar en el conjunt del territori, segons la informació de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).
Invierno, invernal, frío, temperaturas bajas, abrigo, abrigarse
Invierno, invernal, frío, temperaturas bajas, abrigo, abrigarse
EUROPA PRESS
Invierno, invernal, frío, temperaturas bajas, abrigo, abrigarse

Després d'Ademús, la població més freda la passada nit ha sigut Utiel (València), amb zero graus, seguida d'Atzeneta del Maestrat, 1,3 graus i Pobla de Benifassà-Fredes, amb 3,4, totes dues a Castelló, i Llíria, a València, amb 3,5.

Dimarts a la nit Ademús va arribar a estar a 4,3 graus baix zero mentre que altres quatre municipis també es van quedar freds: Utiel, -3,3; Pinós, -2,5; Xalans, -2,1 i Villena, -1,7.

En canvi, durant la matinada de dimecres altres localitats de la Comunitat Valenciana van superar els 14 graus: Pego (Alacant), amb 15,5; aeroport de l'Altet, 15,2; Miramar (València), 14,6; ciutat d'Alacant, 14,4 i Elx 14,2.

Per a este dimecres s'espera a la Comunitat Valenciana cel poc ennuvolat o clar amb bromes matinals a l'interior, les temperatures mínimes en ascens i màximes sense canvis. Alhora, es preveuen gelades febles a l'interior. A l'interior nord de Castelló, bufarà vent del nord-oest moderat i a la resta, component oest fluix.

Tot i això, per al dijous el cel estarà poc ennuvolat o clar amb bromes matinals a l'interior. Les temperatures aniran en descens, sobretot les mínimes i hi haurà gelades febles a l'interior.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento