Ryanair anuncia una nova ruta entre València i Nàpols per a este estiu

Ryanair anuncia una nova ruta entre València i Nàpols per a este estiu

Ryanair anuncia una nova ruta entre València i Nàpols per a este estiu
Ryanair anuncia una nova ruta entre València i Nàpols per a este estiu (EUROPA PRESS)
Ampliar
  • L'aerolínia Ryanair ha anunciat este dijous una nova ruta d'estiu que connectarà València amb Nàpols dues vegades per setmana, a partir del mes de maig vinent.

En un comunicat, la companyia ha destacat que per a fer l'obertura d'esta nova ruta ha llançant seients des de 19,99 euros per a viatjar fins al 31 de maig de 2017. Estes places ja estan disponibles per a la seua reserva en Ryanair.com fins a la mitjanit de dimarts, 6 de desembre.

Des de Ryanair, José Espartero, de Ryanair, ha indicat que des de la companyia estan "encantats" d'anunciar esta nova ruta entre València i Nàpols per a l'estiu de 2017 i ha explicat que el servici, que tindrà dos vols setmanals, començarà a operar a partir del mes de maig vinent i ja està a la venda en www.ryanair.com.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/2903288/0/ryanair-anuncia-nova-ruta-entre-val-ncia-n-pols-per-este-estiu/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios