Versión impresa

Franz Ferdinand se sumen a Pixies al Low Festival 2017

Franz Ferdinand se sumen a Pixies al Low Festival 2017
Franz Ferdinand se sumen a Pixies al Low Festival 2017 (LIVE NATION)
Ampliar
  • Després de la primera confirmació dies enrere de dels nord-americans Pixies per al Low Festival 2017, l'organització anuncia a Franz Ferdinand com a segona incorporació de pes per al seu cartell.

Esta serà l'única actuació a Espanya de la banda escocesa. Els abonaments estan ja disponible a un preu en oferta de 52 euros, que s'encarirà des d'esta pròxima nit, en el web del festival.

Pixies i Franz Ferdinand són ara com ara les dues úniques bandes confirmades de l'edició del Low Festival 2017, a fer del 28 al 30 de juliol del pròxim any com de costum a Benidorm (Alacant).

"Esta edició promet superar totes les cotes de qualitat establertes en edicions anteriors, de la mà dels millors artistes de l'indie-rock, el pop i l'electrònica, una producció impecable, un recinte net i sense aglomeracions i un entorn de luxe", explica l'organització.

Consulta aquí más noticias de Alacant.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/2903266/0/franz-ferdinand-se-sumen-pixies-al-low-festival-2017/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR