Les obres per a arreglar els desperfectes per les pluges en el CEIP 103 conclouran abans del 9 de gener

Les obres per a arreglar els desperfectes per les pluges en el CEIP 103 conclouran abans del 9 de gener

  • Les obres per a arreglar els desperfectes ocasionats per les pluges d'este cap de setmana en el CEIP 103 de València -on este dilluns s'han tornat a suspendre les classes- conclouran abans del 9 de gener.

Així ho han manifestat des de la Conselleria d'Educació a membres de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA), ha explicat a Europa Press el tresorer de l'AMPA, Guillermo Montesinos.

Després de tindre coneixement que les classes s'han suspès a causa del fort episodi de pluges -que ha afectat el centre ubicat des de la seua obertura en barracons- un grup de progenitors i xiquets s'ha traslladat a la seu de la Conselleria d'Educació a l'avinguda de Campanar per a expressar la seua protesta i exigir "solucions ja".

Allà, han estat rebuts per representants del Servici d'Infraestructures de la Conselleria, que els han informat que esta vesprada es farà un nou informe de valoració, han assenyalat fonts del col·lectiu de pares.

Guillermo Montesinos ha explicat que s'ha de remodelar la coberta d'Infantil, així com els problemes de goteres que té l'aulari de primària i ha criticat que des de la Conselleria d'Educació "no donen solucions a curt termini".

Sobre esta qüestió, ha manifestat que si continuen les pluges i els problemes de goteres no haurà classe, pel que seran els pares els que hauran de fer-se càrrec dels seus fills, fet que suposa "una despesa" per "la falta de previsió i d'activitat de la Conselleria", ja que ha assenyalat que "els problemes els hem de des que van començar els barracons perquè sempre hi ha hagut problemes de filtracions".

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/2900199/0/les-obres-per-arreglar-els-desperfectes-per-les-pluges-ceip-103-conclouran-abans-9-gener/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios