Comunitat Valenciana

WomenCEO obri a valència la seua primera delegació a Espanya

  • L'associació de dones de directives WomenCEO, entitat amb l'objectiu de seguir formant-se i formar a futures responsables d'empreses, ha obert a València la seua primera delegació d'Espanya, on organitzarà amb periodicitat jornades afterwork, esdeveniments de formació, de lideratge o de temes jurídics, segons ha informat en un comunicat l'Ateneu Mercantil, on s'ha presentat la iniciativa.
Presentación WomenCEO en Valencia
Presentación WomenCEO en Valencia
ATENEO MERCANTIL
Presentación WomenCEO en Valencia

L'objectiu de l'entitat és "ser un punt de trobada a València per a les dones directives i les que volen arribar a ser-ho i que a través de WomenCEO puguen ampliar la formació, tractar temes d'interès i augmentar la seua xarxa de contactes", segons ha explicat Esperança Ferrando, una de les impulsores que la iniciativa s'implanta a València.

WomenCEO va nàixer a Madrid el 2011 com una associació de dones de directives, que actualment es troba en "ple període d'expansió tant nacional com internacional i València és la primera delegació que es crea a Espanya".

En acte de presentació han estat presents les impulsores a València d'esta iniciativa, Catalina de Pablos, directora de Desenvolupament de Negoci en Broseta Advocats; Esperança Ferrando, vicedegana de la facultat de Dret, Empresa i Ciències Polítiques CEU Universitat Cardenal Herrera i Carmen de Rosa, presidenta de l'Ateneu Mercantil de València.

Durant la presentació, Catalina de Pablos ha explicat que un dels objectius a curt termini a València és "atreure dones que vullguen sumar-se al projecte i ser sòcies". "Per això s'organitzaran amb periodicitat jornades afterwork, esdeveniments de formació, de lideratge, de temes jurídics, en resum, qualsevol tema que inspire és a dir útil perquè els qui ja són directives es consoliden i qui aspira a ser-ho seguisquen progressant", ha explicat.

Per la seua banda, Carmen de Rosa ha apuntat que, com a presidenta de l'Ateneu, "no podia rebutjar el repte de promoure WomenCEO a València perquè a l'ADN" de l'entitat "es troba l'esperit mercantil, la formació i la relació entre els socis per a seguir millorant en les seues diferents facetes, que són objectius que podrien extrapolar-se i adaptar-se per a les sòcies de la nova entitat que naix hui a València".

La jornada de presentació d'este dimecres se'n va a completar amb un acte obert al públic a les 19.00 hores en la Sala d'Actes de l'Ateneu Mercantil de València, en què participaran la presidenta de WomenCEO, Ana Lamas, i les impulsores de la iniciativa a València. A més, s'impartirà la conferència 'Noves formes de lideratge: sense gènere de dubta', a càrrec de Rosa Vidal, Sòcia Directora de Broseta Advocats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento