Comunitat Valenciana

Troben el cadàver d'una adolescent en un pou pròxim a la població de Xella

  • El cos de la xica, que encara no ha sigut identificat, estava nu.
  • Els agents han detingut hui mateix a un xic de l'entorn d'una adolescent de 16 anys que va desaparéixer el dimecres a la població.
  • "Aparentment, es quedava a dormir a casa d'unes amigues però l'endemà no va anar al col·legi", han explicat.
Imagen de archivo de un agente de la Guardia Civil.
Imagen de archivo de un agente de la Guardia Civil.
EUROPA PRESS
Imagen de archivo de un agente de la Guardia Civil.

El cadàver d'una adolescent ha sigut localitzat aquest divendres cap a les 12 hores en un pou pròxim al municipi valencià de Xella, segons han informat a Europa Press fonts de la investigació.

El cos de la xica, que encara no ha sigut identificat, estava nu. La Guàrdia Civil investiga si es tracta d'una adolescent de 16 anys de la població que figurava com a desapareguda des de dimecres i per la qual cosa la seua mare havia presentat denúncia davant de la Guàrdia Civil.

Els agents han detingut hui mateix a un xic de l'entorn de la xica desapareguda.

L'arrest s'ha produït este divendres, el mateix dia en què s'ha localitzat el cadàver d'una jove en un pou pròxim a este municipi valencià.

Ver más en: http://www.20minutos.es/noticia/2875080/0/detingut-jove-lentorn-ladolescent-desapareguda-xera/#xtor=AD-15&xts=467263

Des de l'Alcaldia de l'Ajuntament de Xella es va fer públic ahir a la nit un bàndol per a informar a la població de la desaparició i intentar ajudar a localitzar la menor.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento