Comunitat Valenciana

Feceval creu que no renovar concerts en Batxillerat és "vulnerar" la llibertat d'elecció

  • Per a la Federació de Centres d'Ensenyament de València, alerta que això suposaria "vulnerar" la llibertat d'elecció de les famílies.
  • Asseguren que el conseller d'Educació, Vicent Marzà, ha manifestat la seua intenció de no concertar unitats que pogueren ser ateses pels públics.
  • L'entitat ha assenyalat que espera continuar "estenent ponts amb la Conselleria d'Educació" per a no posar en perill la supervivència dels centres.
Alumnos en clase
Alumnos en clase
GVA / JLBORT
Alumnos en clase

La Federació de Centres d'Ensenyament de València Feceval ha manifestat la seua "preocupació" per la possibilitat que la Conselleria d'Educació no renove els concerts d'unitats d'educació postobligatòria -batxillerat i cicles formatius- perquè, segons la seua opinió, això suposaria "vulnerar" la llibertat d'elecció de les famílies.

L'entitat assenyala, a través d'un comunicat, que el conseller d'Educació, Vicent Marzá, "en una recent trobada amb els presidents d'Escoles Catòliques i Feceval ha manifestat la seua intenció de no concertar aquelles unitats, les places de les quals pogueren ser ateses per centres públics pròxims".

Feceval considera que "això equival a vulnerar la voluntat de les famílies d'escollir lliurement, tal com es deriva de la legislació vigent, el centre d'escolarització dels seus fills".

"Creiem en la bondat del diàleg i en la necessitat de continuar estenent ponts amb la Conselleria d'Educació per a respectar la llibertat d'elecció de centres per part dels alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius i perquè aquest projecte no pose en perill la supervivència d'uns centres que, en el cas de Batxillerat, han demostrat la seua eficiència docent en els excel·lents resultats assolits pels seus alumnes en les proves de selectivitat i que, en el cas dels Cicles Formatius, han aconseguit una eficaç col·laboració amb el teixit empresarial dels seus respectius entorns", argumenten des de la federació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento