Comunitat Valenciana

Les empreses de la Comunitat van invertir un 72,6% més per lísing en el primer semestre

  • Les corporacions valencianes van finançar 343,6 milions d'euros en actius mobiliaris i immobiliaris a través d'aquest sistema.
  • Segons l'Associació Espanyola de Lísing i Rènting, les empreses van aprofitar "la millora de l'economia per a modernitzar les seues estructures".
  • L'informe constata que la morositat durant aquest període s'ha reduït al 5,7%, des del 7,5% assolit l'any passat.
Creación de empresas, empresas, trabajo
Creación de empresas, empresas, trabajo
PEXELS
Creación de empresas, empresas, trabajo

Les empreses de la Comunitat Valenciana van finançar durant el primer semestre d'enguany un total de 343,6 milions d'euros d'actius mobiliaris i immobiliaris a través del lísing, fet que suposa un increment del 72,6% respecte al mateix període de 2015, quan van invertir 199 milions, segons les dades de l'Associació Espanyola de Lísing i Rènting (AELR).

A la Comunitat Valenciana, la província en la qual les seues empreses van arribar a un major nivell de finançament a través del lísing ha estat València, amb de 189,4 milions d'euros, la qual cosa va representar un augment del 77,2% respecte al mateix període de l'exercici 2015. Li va seguir Alacant, amb una inversió de 108 milions d'euros, xifra que va suposar un increment del 63,8%. I, en tercer lloc, es va situar Castelló, amb 46,1 milions d'euros, i una pujada del 75,9%.

Les dades del primer semestre, constaten que les empreses, especialment pimes i autònoms, estan "aprofitant la millora de l'economia per a modernitzar les seues estructures productives finançant-se a través del lísing pels avantatges que obtenen". El finançament a llarg termini i del 100% de la inversió, el fraccionament de l'IVA durant el període d'arrendament i importants deduccions fiscals, són alguns dels beneficis "més importants" que aconseguixen les empreses, segons les mateixes fonts.

La inversió empresarial en el primer semestre segueix sent "molt sòlida" a nivell nacional, sobretot pel que fa a béns de tipus mobiliari, amb un increment del 20,6% a tot Espanya, fins a arribar a la xifra dels 2.903,3 milions d'euros. A més, la morositat s'ha reduït al 5,7%, des del 7,5% assolit un any abans, segons les mateixes fonts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento