Comunitat Valenciana

Detingut un home per copejar la seua dona a Almassora i donar-li fuetades amb un corretja

  • La Policia Local d'Almassora (Castelló) va detindre en la vesprada d'este dimarts un home de 45 anys acusat de colpejar la seua dona, de 48 anys, a la qual suposadament havia arribat a donar fuetades amb una corretja mesos enrere, segons ha informat l'Ajuntament de la població en un comunicat.

El germà de la víctima va alertar al telèfon 112 que un familiar pretenia agredir-lo en un domicili de la població. A l'arribada dels agents al lloc dels fets, este va relatar que el seu cunyat l'havia tret a empentes de l'habitatge i va informar que habitualment agredia de manera física i verbal la seua germana, que no es decidia a denunciar.

La dona va confirmar esta versió i va reconéixer ser víctima d'insults, empentes i, fins i tot, de diverses fuetades amb una corretja mesos enrere. La víctima va assenyalar que la seua parella la cridava "boja" i la instava a abandonar l'habitatge tot i que és propietat de la seua família.

Segons el consistori, la dona es va manifestar "a cada moment resignada" al tracte que li propinava el suposat agressor i, fins i tot, ho "justificava". Per part seua, l'home es va mostrar "autoritari" davant de la patrulla, sense deixar que la dona participara en la conversa i afirmant a cada moment que en l'habitatge "manava ell".

Davant d'estos fets, la patrulla va detindre l'home per un presumpte delicte de violència de gènere i instruïx les diligències policials per a la seua posada a disposició judicial.

HUIT ARRESTOS

Este arrest eleva a huit els realitzats per la Policia Local d'Almassora durant 2016 en matèria de violència de gènere i a l'àmbit familiar. El regidor de Seguretat Pública, Santiago Agustí, ha lamentat els fets i ha recordat que els servicis i atencions de caràcter directe per part de tots els efectius es complementen amb les vigilàncies i seguiments diaris que realitzen sobre les víctimes de violència de gènere que tenen mesures d'allunyament en vigor.

A més, la plantilla disposa de quatre agents, dos d'ells en torns rotatoris, dedicats al seguiment del protocol Viogen per a oferir 24 hores de protecció a les víctimes de violència de gènere.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento