Tres ferits, dos d'ells guàrdia civils, després de xocar els seus turismes a Santa Pola

Tres ferits, dos d'ells guàrdia civils, després de xocar els seus turismes a Santa Pola

  • Dos agents de la Guàrdia Civil han resultat ferits després de xocar el seu cotxe patrulla contra un turisme, el conductor del qual també ha resultat ferit, en la CV-865, a l'altura del terme municipal de Santa Pola (Alacant), segons ha informat el CICU en un comunicat.

L'accident es va produir ahir dimarts cap a les 18.30 hores al quilòmetre 8,300 i van resultar ferits dos agents i un civil.

Una unitat del servici d'ajuda mèdica urgent (SAMU) va traslladar un dels agents de 45 anys fins a l'Hospital General d'Elx amb policontusions; una unitat del Suport Vital Bàsic (SVB) va portar a l'altre agent, de 46 anys, a l'Hospital IMED de Torrellano (Elx), amb una contusió costal; mentre que el conductor del turisme, de 50 anys, va ser traslladat en un altre SVB a l'Hospital del Vinalopó amb una contusió costal.

Consulta aquí más noticias de Alacant.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/2866350/0/tres-ferits-dos-dells-gu-rdia-civils-despres-xocar-els-seus-turismes-santa-pola/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios