Versión impresa

Tres ferits, dos d'ells guàrdia civils, després de xocar els seus turismes a Santa Pola

  • Dos agents de la Guàrdia Civil han resultat ferits després de xocar el seu cotxe patrulla contra un turisme, el conductor del qual també ha resultat ferit, en la CV-865, a l'altura del terme municipal de Santa Pola (Alacant), segons ha informat el CICU en un comunicat.

L'accident es va produir ahir dimarts cap a les 18.30 hores al quilòmetre 8,300 i van resultar ferits dos agents i un civil.

Una unitat del servici d'ajuda mèdica urgent (SAMU) va traslladar un dels agents de 45 anys fins a l'Hospital General d'Elx amb policontusions; una unitat del Suport Vital Bàsic (SVB) va portar a l'altre agent, de 46 anys, a l'Hospital IMED de Torrellano (Elx), amb una contusió costal; mentre que el conductor del turisme, de 50 anys, va ser traslladat en un altre SVB a l'Hospital del Vinalopó amb una contusió costal.

Consulta aquí más noticias de Alacant.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/2866350/0/tres-ferits-dos-dells-gu-rdia-civils-despres-xocar-els-seus-turismes-santa-pola/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR